Prelatens pastorala resor under juli och augusti 2017

Msgr Fernando Ocáriz kommer att besöka några länder i Europa för att vara med prelaturens medlemmar och vänner. Så här ser hans resplan ut.

Opus Deis prelat kommer att göra en pastoral resa till olika europeiska länder.

Den helige Josemaría reste till många platser under sitt liv för att vara med medlemmar i Opus Dei i deras länder. Detta är en vana som hans efterträdare fortsatt med. De kommande veckorna kommer många människor att träffa den nye prelaten i Opus Dei för första gången.

Msgr Fernando Ocáriz kommer att resa till Madrid först. Mellan den 28 juni och 3 juli kommer han att samlas med många olika grupper.

Han kommer till Fatima för att be på den plats där jungfru Maria visade sig för de tre barnen för 100 år sedan

Från den 4 till den 8 juli kommer han att vara i Portugal och åka till Fatima för att be på den plats där jungfru Maria visade sig för de tre barnen för 100 år sedan.

Mellan den 13 och 17 juli kommer han att befinna sig i Barcelona där han kommer att vara med olika grupper av personer.

Den 1 augusti reser han till Paris och stannar där till den 5 augusti.

Efter den 5 augusti stannar han i Tyskland fram till den 21 augusti och kommer att genomföra kortare resor till Holland och Belgien för att träffa personer som deltar i Opus Deis apostoliska arbete i dessa länder.

Mellan den 22 och 25 augusti kommer han att träffa några grupper i Milano (Italien) och därefter i Marseille. Efter detta kommer han att åka till Torreciudad (Spanien). Där kommer han att delta i prästvigningen av två adjungerade medlemmar i prelaturen, vilket kommer att äga rum den 3 september.